AL NINEN

AL NINEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 13 beoordelingen
11 sep 2019 om 10:49 Het eten was er heel snel! De pizza was meer een soort brood met welliswaar hele lekkere verse tomaten saus. Maar verder leek het niet echt op een pizza... ook had ik het idee dat de bodem nog niet gaar was. Jammer want ik hoor alleen maar goede verhalen.
27 aug 2019 om 7:16 Gisteravond 3 pizza’s besteld maar voor ons helaas de eerste en laatste keer. De pizza’s waren slap en nat geworden en overal lagen harde dikke stukken kaas. Snel bezorgd maar lauw :(
11 mei 2019 om 17:27 Worst pizza ever! I'm not ordering from this place ever again!
20 mrt 2019 om 22:13 Liked especially the pumpkin pasta. Nice packaging. Polite and patient on the phone for clarifications
20 feb 2019 om 8:47 The worst pizza I have ever tasted. Delivery man is asking for tips and didn't appreciate it when I told him I will give good rating. Be careful Y'all this is not Italian pizza
18 feb 2019 om 20:35 Aller smerigste cabonara ooit
15 feb 2019 om 19:57 De ingrediënten op de pizza waren uitstekend! Helaas was de korst keihard waardoor we die niet hebben gegeten.. Hopelijk kan ik volgende keer 5 sterren geven :)
11 feb 2019 om 18:18 Average lasagne, no dissapointment, i would prefer different takeawaybox, like the ovenproof one and more tomato sauce. It was more like meaty dish.
8 feb 2019 om 18:05 Not fresh and not properly cooked. Never again